Briose cu morcovi si nuci

de Lily_Musat in Prajituri, 25 Feb 2011 | 11007 vizualizari

 

Briosele sunt ceva dulce, usor de facut si delicoase. Sunt atatea combinatii incat as incerca absolut orice sa vad cum iese. De data asta am zis sa incerc briose cu morcovi si nuci.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 12 briose:
  • 50 grame de nuci,
  • 200 grame de morcovi,
  • 125 grame de zahar,
  • 110 grame de faina,
  • 1 lingurita de praf de copt,
  • 55 grame de ulei de palmier sau de care aveti,
  • 2 oua.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu morcovi si nuci:

Se toaca la robot nucile impreuna cu morcovii, pana cand se amesteca bine si se dau de-o parte.Se bat cu mixerul ouale cu zaharul, pana cand se obtine o crema, se adauga faina care a fost amestecata in prealabil cu praful de copt, se adauga uleiul putin cate putin, apoi se adauga morcovii cu nucile pe care i-am tocat foarte marunt la robot. Se amesteca bine totul pana se omogenizeaza compozitia. Se pune cu lingura aluatul obtinut in formele de briose.Pe deasupra se presara bucatele de nuci taiate cu cutitul. Da un gust foarte bun si aspect de asemenea. Briosele se coc in cuptor cca 25-30 minute la 180 de grade. Morcovii in prajituri sunt extraordinar de buni se transforma in crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu morcovi si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Furnicuta